Contact    
Linkpartners   
Huisregels   

Programma

 

 

HEEL AARTSWOUD BAKT

Wij zullen dit evenement in het najaar van 2019 gaan houden!

Wij houden u op de hoogte!

 

 

Donderdag 14 februari

VERPLAATST NAAR 6 APRIL!

 

DOUWE BOB

SOLOTOUR

 

 

Douwe Bob Solo Tour
 
Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen.
Daarvoor is Douwe Bob teveel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in een persoon.
Op zijn vijfentwintigste is hij al een household name in de Nederlandse popcultuur. Songfestival, Beste Singer-songwriter, tweemaal Pinkpop, need we say more?
Juist omdat hij veel grote shows speelt wordt deze voorjaarstour van Douwe Bob solo iets heel bijzonders. Met een nieuw album op zak en alle mooie songs van zijn voorgaande albums in zijn hoofd beloven dit unieke shows te worden.
 

Entree € 25,-

20.30 - 21.45 UITVERKOCHT
22.15 - 23.30u  UITVERKOCHT

 

ZATERDAG 30 MAART

MAURICE VAN HOEK

Singer Songwriter

 

 

Maurice van Hoek (25 januari 1992) ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt in drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. Hij trekt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Op zijn zwerftocht schrijft hij voor het eerst persoonlijke songs over zijn belevenissen en emoties. Ze vormen de basis voor zijn debuut album ‘Live Forevermore’.

In Amerika laat Maurice alles los. Hij voelt zich meer dan ooit aangetrokken tot country. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.”
Maurice keert opgelucht terug, met een visie en eindelijk een reden te doen wat hij het liefst doet, songs schrijven.

Terug in Nederland voltooit hij zijn studie en werkt hij tegelijk aan zijn composities, zijn band en zijn eerste album. ‘Live Forevermore’ komt uit op 6 mei 2016. Maurice studeert cum laude af en krijgt lovende recensies op het album. Maurice speelt waar hij kan. Duo-optredens, huiskamerconcerten en de hoek van de straat, met zijn gitaar en mondharmonica. 

In 2017 groeien Maurice en zijn band naar een hechte eenheid, hij schrijft veel nieuwe songs en stippelt een strak pad uit naar de toekomst, met zijn gloednieuwe album Traveling Man (2018) als resultaat!
Maurice was eerder in Aartswoud samen met Douwe Bob!

  

Entree: € 10
Aanvang: 20.30

Kerk open: 20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Copyright 2012 - 2019 Stichting Kerk Aartswoud
website design by Fuzz-e | programming by Owl-ict