Contact    
Linkpartners   
Huisregels   

Programma

  

 

ZONDAG 13 JANUARI

 

Nieuwjaarsconcert Niedorps Fanfare
'Swingend het nieuwe jaar in'

Na het succesvolle optreden van vorig jaar wederom een nieuwjaarsconcert van Niedorps fanfare in de kerk van Aartswoud om het nieuwe jaar in te luiden.
 Niedorps Fanfare bestaat alweer ruim 65 jaar en telt circa 35 enthousiaste leden. Regelmatig worden er optredens verzorgd met een zeer gevarieerd repertoire. Van een concert in een sfeervol kerkje tot optredens met bekende artiesten in een volle sporthal. Van het Oerolfestival, Beurs van Berlage tot het Kurhaus in Scheveningen. Het welbekende beeld van marcherende muzikanten op straat is voor Niedorps Fanfare iets uit een ver verleden.

Dus kom kijken en luisteren en laat u verassen!

 

Aanvang: 15.00
Entree € 7,50

 

 

Door omstandigheden gaat heel Aartswoud bakt niet plaatsvinden op 3 februari.

Wij zullen dit evenement in het najaar van 2019 gaan houden!

Wij houden u op de hoogte!

 

 

Donderdag 14 februari

 

Douwe Bob
Valentijnsconcert

 

Douwe Bob Solo Tour
 
Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen.
Daarvoor is Douwe Bob teveel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in een persoon.
Op zijn vijfentwintigste is hij al een household name in de Nederlandse popcultuur. Songfestival, Beste Singer-songwriter, tweemaal Pinkpop, need we say more?
Juist omdat hij veel grote shows speelt wordt deze voorjaarstour van Douwe Bob solo iets heel bijzonders. Met een nieuw album op zak en alle mooie songs van zijn voorgaande albums in zijn hoofd beloven dit unieke shows te worden.
 

Entree € 25,-

20.30 - 21.45 UITVERKOCHT
22.15 - 23.30u  Nog kaarten via www.eventbrite.nl of mail naar info@jazzkerk.nl

Zaterdag 30 maart

 

Maurice van Hoek
Singer Songwriter 

 

 

Maurice van Hoek (25 januari 1992) ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt in drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. Hij trekt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Op zijn zwerftocht schrijft hij voor het eerst persoonlijke songs over zijn belevenissen en emoties. Ze vormen de basis voor zijn debuut album ‘Live Forevermore’.

In Amerika laat Maurice alles los. Hij voelt zich meer dan ooit aangetrokken tot country. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.”
Maurice keert opgelucht terug, met een visie en eindelijk een reden te doen wat hij het liefst doet, songs schrijven.

Terug in Nederland voltooit hij zijn studie en werkt hij tegelijk aan zijn composities, zijn band en zijn eerste album. ‘Live Forevermore’ komt uit op 6 mei 2016. Maurice studeert cum laude af en krijgt lovende recensies op het album. Maurice speelt waar hij kan. Duo-optredens, huiskamerconcerten en de hoek van de straat, met zijn gitaar en mondharmonica. 

In 2017 groeien Maurice en zijn band naar een hechte eenheid, hij schrijft veel nieuwe songs en stippelt een strak pad uit naar de toekomst, met zijn gloednieuwe album Traveling Man (2018) als resultaat!
Maurice was eerder in Aartswoud samen met Douwe Bob!

  

Entree: € 10
Aanvang: 20.30

Kerk open: 20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Copyright 2012 - 2019 Stichting Kerk Aartswoud
website design by Fuzz-e | programming by Owl-ict